hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Account

Account aanmaken

Om een vision2music account aan te maken gaat u naar 'Login' rechtsboven in het menu. Hier klikt u vervolgens onder nieuwe klanten op ‘Account aanmaken’. Daarna kunt u uw gegevens invullen voor een profiel. Na registratie ontvangt u op het opgegeven mailadres een bevestigings mail met daarin een verificatie link om uw account te activeren. Zodra u succesvol bent aangemeld, kunt u een bestelling plaatsen.

Wijzigen account gegevens

U kunt zelf in uw account uw gegevens (waaronder e-mailadres en wachtwoord) wijzigen. Tevens kunt u hier meerdere factuur- en afleveradressen opgeven. Daarnaast kunt u in uw dashboard zien wat de status van uw bestellingen is.

Ik krijg de melding: Het ingevulde e-mailadres is (nog) niet bekend in ons systeem.
Wanneer u deze melding ziet betekent dit dat wij het door u aangegeven e-mailadres niet kennen. Volgens onze gegevens is er nog geen account aangemaakt. U kunt klikken op ‘Account aanmaken’ om een account aan te maken.

Ik krijg bovenstaande melding maar heb al een account aangemaakt.
Let u goed op dat u geen typefouten maakt in het e-mailadres. Wanneer u er zeker van bent dat u met het e-mailadres dat u invult al een account heeft aangemaakt, maar u krijgt toch bovenstaande melding dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze Klantenservice.

Ik krijg de melding: Het door u ingevulde wachtwoord correspondeert niet met het e-mailadres van dit account.
Let u goed op dat u geen typefouten maakt in het wachtwoord. Wanneer u de melding blijft houden dan kunt u klikken op Wachtwoord vergeten.

Wachtwoord vergeten

Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent. U komt vervolgens op een pagina waar u uw e-mailadres kunt achterlaten. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op die link om een nieuw wachtwoord op te geven.
Hieronder staan nog wat algemene tips voor het kiezen van uw wachtwoord. Deze tips zijn niet alleen voor vision2music van toepassing, maar voor alle situaties waarin wachtwoorden nodig zijn.
1.    Gebruik altijd voor iedere website of login een verschillend, uniek wachtwoord.
2.    Wijzig uw wachtwoorden regelmatig.
3.    Gebruik wachtwoorden van minimaal 8 tekens.
4.    Een goed wachtwoord bevat hoofdletters en kleine letters, cijfers, en speciale tekens. Gebruik geen al te voor de hand liggende wachtwoorden, zoals namen of geboortedata.