hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Betaalmethoden

Vision2music werkt samen met de Rabobank om uw betalingen vloeiend en veilig af te handelen. Wij maken daarvoor gebruik van de Omnikassa van de Rabobank. U kunt bij vision2music op de volgende manieren betalen:

iDeal
Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

CreditCard
In onze webshop kunt u met diverse credit cards betalen. VISA en MasterCard zijn hierin geaccepteerd.

MiniTix
Maakt u gebruik van MiniTix? Ook hiermee kunt u in onze webshop betalen.

PayPal
Paypal betalingen worden geaccepteerd voor iedereen die met behulp van een paypal account makkelijk wil betalen.

Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 1490.66.716 t.n.v. vision2music te Best onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.
Let op in het geval van internet- of telebankieren! Voldoe uw betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk. Als u meerdere openstaande bedragen bij elkaar optelt om zo alles in één keer te voldoen, kunnen we namelijk niet garanderen dat de betaling correct verwerkt wordt. Mocht u dit toch doen, vermeld dan als betalingskenmerk ‘zie specificatie’ en mail de specificatie naar klantenservice@vision2music.nl. Zodra we deze hebben ontvangen, kunnen we uw betaling correct verwerken.