hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Dwarsfluit huren

Schrijf de eerste review van dit product

Fantastisch klinkende V2M Dwarsfluit in C

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 80,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Klantervaringen

Wederom keurig verpakt. En snelle bezorging!

Snelle service bij de bezorging van het instrument. Instrument voldoet aan de verwachting.

De service en bestelling was correct en snel.

Hij is in goede orde ontvangen. Dank u wel

Hoorn besteld, prima qua levering en prima insturment

Toon alles

1 x Dwarsfluit huren - Zonder Borg   +€ 30,00
1 x Borg 50 euro   +€ 50,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Uitgebreide beschrijving

Fantastisch klinkende V2M Dwarsfluit in C

Inclusief:

 • hardcase V2M koffer
 • poetsdoek
 • schoonmaak stok

Toonsoort:

 • C

Materiaal:

 • 16 kleppen met E-mechanisme
 • Kopernikkel
 • Oppervlakte afwerking: Nikkel


Prijs is als volgt opgebouwd;
Huurprijs: per kwartaal €30,-
Borg: 50€

Huurvoorwaarden:
Op alle verhuurde artikelen zijn de volgende huurvoorwaarden van toepassing:
Alle hieronder vermelde bepalingen worden tussen huurder en verhuurder vastgelegd en accoord bevonden in een huurovereenkomst.

 • De huurperiode neemt een aanvang op een tussen de verhuurder en huurder overeengekomen moment of zoveel eerder als het instrument in ontvangst is genomen en bedraagt tenminste een volledig kwartaal. Na afloop van de huurperiode wordt de overeenkomst stilzwijgend steeds met een kwartaal verlengd tot aan het moment dat een of beide partijen te kennen geven de overeenkomst te beëindigen. Het beëindigen van de overeenkomst kan alleen schriftelijk en tenminste één maand vóór het einde van een huurperiode. Huurder verplicht zich de verhuurder onverwijld in kennis te stellen van wijzigingen in huisadres en telefoonnummer of andere voor het zakelijk verkeer van belang zijnde gegevens.
 • De huurprijs bedraagt bij het aangaan van de overeenkomst een in de huurovereenkomst vastgestelde vergoeding per kwartaal. 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe huurperiode zal een factuur, bij voorkeur per email, verstuurd worden. Bij de ondertekening van deze overeenkomst heeft huurder tenminste één kwartaal termijn voldaan of voldoet de huurder per direct tenminste één kwartaaltermijn. Huurder voldoet de verschuldigde huurtermijnen steeds uiterlijk op de eerste dag van het nieuwe kwartaal. Elke verandering in huurprijs wordt door verhuurder minstens drie maanden vooraf schriftelijk aan huurder gemeld.
 • Voor het gehuurde is borg verschuldigd. De borg is of wordt voldaan bij de ondertekening van de huurovereenkomst. Na beëindiging van deze huurovereenkomst en het voor verhuurder acceptabel retourneren van het gehuurde, wordt deze borg terugbetaald.
 • Huurder verplicht zich het gehuurde met zorg te behandelen en in goede staat te houden. Schade door welke oorzaak dan ook, verlies of teloorgang van het gehuurde, komen geheel voor rekening van de huurder en zullen op eerste vordering door huurder worden vergoed. Bij het vaststellen van eventuele schade is het eindoordeel van verhuurder bindend voor huurder. Door normaal gebruik ontstane mankementen (zoals snaren), komen voor rekening van huurder.
 • Huurder is niet bevoegd om zonder uitdrukkelijke toestemming van verhuurder aan het gehuurde reparaties te (laten) verrichten of wijzigingen aan te brengen. Huurder zal verhuurder steeds onverwijld in kennis stellen van schade of gebrek aan het gehuurde.
 • Bij het beëindigen van de overeenkomst bezorgt huurder het gehuurde onverwijld terug bij verhuurder. Verhuurder is daarbij in geen enkel geval verplicht tot restitutie van huurpenningen.
 • Bij een niet tijdig retourneren van het gehuurde bedraagt de schadevergoeding 2% van de huurprijs per dag. Indien de verhuurder tengevolge van te late retournering door huurder en/of tengevolge van beschadiging aan het gehuurde een hoger bedrag aan schade mocht lijden dan het bedrag van de schadevergoeding, heeft verhuurder het recht dit op de huurder te verhalen.
 • Verhuurder is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan of mede ontstaan door of vanwege het gehuurde.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Instrumentgroep Blaasinstrumenten
Koop/Huur Huur

Reviews

Schrijf uw eigen review

U werkt aan een review over: Dwarsfluit huren

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Tevredenheid
Kwaliteit
Prijs

Uw tags

Uw tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Zichttermijn

Koop zonder zorgen!

Op alle aangekochte instrumenten via de webshop zit een zichttermijn/bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze tijd bepaalt u of het product u bevalt of niet. Daarvoor mag u het product uit de verpakking halen. Het is daarbij wel de bedoeling dat u de verpakking zo veel mogelijk heel laat.

U mag het instrument bekijken en uitproberen zoals u dat in de winkel zou doen. Het is dus niet toegestaan het product echt in gebruikt te nemen en vervolgens terug te sturen. Als u het terugstuurt, moet u het wel weer netjes inpakken.
Bij zichttermijn retourzendingen worden de verzendkosten volledig betaald door de koper. Na retourzending en controle zal het aanschaf bedrag van het instrument excl. de verzend-, en administratiekosten binnen 10 werkdagen worden teruggestort.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Dwarsfluit

Dwarsfluit

€ 169,00
Piccolofluit

Piccolofluit

€ 199,00
Hobo Pro Line

Hobo Pro Line

€ 1.249,00
Hobo huren

Hobo huren

Slechts: € 540,00

Piccolofluit Huren

Piccolofluit Huren

Slechts: € 80,00