hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Waar moet ik op letten bij het kopen van een elektronisch drumstel?

Het elektrisch of digitaal Drumstel

Bekijk ons aanbod van drumstellen

Bij elektronische drumstellen sla je op zogenaamde 'pads'. Dit slagvlak bestaat uit rubber óf uit muffle-vellen (gaasvellen). In beide gevallen maken de slagvlakken zelf geen geluid.

Onder het slagvlak zitten sensoren, zogenaamde 'triggers'. Deze triggers registreren een stokslag en sturen een elektronische puls naar een drummodule. Dit is een kastje dat de elektrische puls van de trigger, de 'triggerpuls', omzet in een daadwerkelijk drumgeluid. Enkele voordelen van een elektrisch of digitaal drumstel zijn:

Je kunt zelf de gewenste geluiden instellen; met één druk op de knop heb je een compleet ander drumstel.
Het drumstel is compacter en dus sneller op te stellen.
Het drumstel is lichter; dat vergemakkelijkt het vervoer en het opstellen van het drumstel.
De meeste drummodules hebben MIDI aan boord; hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld via de computer of via synthesizermodules geluiden te bewerken en/of op te nemen.
Een elektrisch drumstel kopen

Bij het kopen van een elektrisch drumstel zoeken veel mensen een traditionele elektronische drumstellen winkel. Het is echter ook mogelijk om online een elektrisch drumstel aan te schaffen. Vision2music geeft u de mogelijkheid om vertrouwd en eenvoudig uw digitaal / elektrisch drumstel online te kopen. U kunt bij ons in de online elektrische drumstelwinkel een compleet en betaalbaar elektronisch drumstel kopen door in het menu slagwerk te kiezen voor digitaal drumstel. Alle digitale drumstellen zijn direct vanuit voorraad leverbaar en worden via onze online elektrische drumstel winkel zelfs binnen 1-2 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Ander Slagwerk & diverse Percussie instrumenten kopen

Wanneer u op zoek bent naar betaalbaar slagwerk en percussie instrumenten bent u bij vision2music aan het juiste adres. U kunt in de percussiewinkel of in de online percussie shop terecht om uit een uitgebreid assortiment slagwerk-, en percussie instrumenten een keuze te maken. Aangezien wij de complete V2M slagwerk en percussie instrumenten lijn in eigen beheer ontwikkelen, produceren en importeren is het ook mogelijk om naast het aangeboden assortiment in de percussiewinkel, speciale slagwerk en percussie instrumenten te laten produceren.

Bekijk ons aanbod van drumstellen