hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Een instrument huren

Met onze eigen instrumentenlijn v2m bieden we kwalitatief hoogwaardige instrumenten die je voor een zeer lage prijs kunt kopen of huren. We importeren deze instrumenten zelf en houden de prijzen bewust laag om aanschaf te vergemakkelijken. Voor de twijfelaars bestaat er de mogelijkheid om een instrument te huren.

Muziek maakt slim
Een instrument kopen

De instrumentenlijn v2m bevat hoogwaardige instrumenten voor een lage prijs.

Lees verder
Muziek = Cool!
Een instrument huren

We bieden ook de mogelijkheid om instrumenten per kwartaal of jaar te huren.

Lees verder
V2M Blazersklas
V2M Blazersklas

Blazersklas projecten in het onderwijs in samenwerking met muziekverenigingen en muziekscholen.

Lees verder
 

Je kunt een instrument kopen, maar veel mensen kiezen ervoor om met een huurinstrument te beginnen. Op die manier hoef je niet meteen veel geld uit te geven en kun je eerst even afwachten of het instrument en/of de muzieklessen bevallen. Voor wat betreft het verhuren hebben we diverse instrument tot onze beschikking. Bezoek onze webshop voor meer informatie over het kopen en huren van een instrument.

Rechtstreeks bestellen

Wanneer er vragen zijn over het kopen of huren van een instrument kun je hiertoe contact met ons opnemen door te bellen naar Dirk Verhoeven op nummer 06 - 51 10 26 60 of te emailen naar  info@vision2music.nl. Ook ben je natuurlijk op afspraak van harte welkom in onze showroom op Lieshoutseweg 5 in Aarle-Rixtel.
Instrument huren