hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Links

Stimed
Stichting STIMED staat voor stichting muziek educatie en houdt zich in nederland bezig met het vergroten en Professionaliseren van muziek educatie in het onderwijs. Met succesvolle programma's in het hoogbegaafd onderwijs leonardusscholen is nu de stap gemaakt samen met vision2music muziek educatieve methodieken te introduceren in het reguliere onderwijs.
Muziek maakt slim
muziek maakt slim is een intitiatief waar vanuit vision2music veel naar verwezen wordt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek slim maakt. Het HBA en platform toekomstmuziek hebben het intiatief muziek maakt slim vorm gegeven door een boekje uit te brengen waarin de onderzoeksresultaten bondig beschreven staan. Dit boekje is bedoeld voor schoolstichtingsbesturen, gemeentebesturen, sponsoren en ouders om de educatieve meerwaarde van muziek en het vergroten van het sociale gedrag door het gezamenlijk maken van muziek aan het licht te brengen.
Musicscool
musicscool Waalwijk is een popschool initiatief die zich heeft gespecialiseerd in alle verschillende muziekstromingen die tot de Rock en Popmuziek behoren. De muziek die jij zo graag wilt spelen! Het concept van musicscool sluit aan bij die van de popklas waardoor op dit moment over samenwerking met vision2music wordt gesproken.
Plezierkapel.nl
Op deze site worden gegevens verzameld van alle Nederlandse dweilorkesten, blaaskapellen, boerenkapellen, pretbands, joekskapellen, leuke bands, evenementenorkesten... - kortom plezierkapellen
Instrumenten web
Op deze site kun je informatie vinden over ongeveer 250 muziekinstrumenten. Niet alleen instrumenten die tegenwoordig gebruikt worden, maar ook instrumenten van vroeger. Naast informatie zijn er bij veel instrumenten ook geluidsfragmenten toegevoegd.
Kindersongs
Op deze website vind je van alles over muziek, muziekinstrumenten en muziek maken. Verder vind je kindermuziek van het team kindersongs.nl en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Ook kun je online muziek maken op verschillende instrumenten.
De Digitale School
De Digitale School is een online leerplatform voor leerlingen uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Ook op het onderdeel muziek zijn hierveel online wetenswaardigheden te ontdekken en kun je daarnaast met behulp van vele online tools muziek maken. Voor voortgezet onderwijs bestaat ook de mogelijkheid te oefenen voor je examens. Leuk en Leerzaam