hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Retouren

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat vision2music niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed. Neem voor alle retourzendingen contact op met ons 0492 700218 en ontvang uw retour instructie.

Zichttermijn/Bedenktijd

Op alle aangekochte instrumenten via de webshop zit een zichttermijn/bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze tijd bepaalt u of het product u bevalt of niet. Daarvoor mag u het product uit de verpakking halen. Het is daarbij wel de bedoeling dat u de verpakking zo veel mogelijk heel laat. U mag het instrument bekijken en uitproberen zoals u dat in de winkel zou doen. Het is dus niet toegestaan het product echt in gebruikt te nemen en vervolgens terug te sturen. Als u het terugstuurt, moet u het wel weer netjes inpakken. Bij zichttermijn retourzendingen worden de verzendkosten volledig betaald door de koper. Na retourzending en controle zal het aanschaf bedrag van het instrument excl. de verzend-, en administratiekosten binnen 10 werkdagen worden teruggestort.

Artikel bij ontvangst niet in perfecte staat

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om direct contact op te nemen met klantenservice@vision2music.nl. U ontvangt instructies voor de verzending en het retouradres waar u het artikel, samen met de factuur kosteloos naartoe kunt sturen. Dit mag ook een kopie van de originele vision2music factuur zijn. We stellen het op prijs als u op de achterzijde van de factuur de reden van retour invult. Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden.

Artikel na enige tijd defect

Wanneer een artikel buiten uw schuld om kapot gaat of kapot blijkt te zijn terwijl u dit al langer dan 7 werkdagen in uw bezit heeft dan helpen wij u graag zo snel mogelijk. Afhankelijk van wat u gekocht heeft kunt u het artikel naar ons of naar onze reparatieservice opsturen, neem voordat u goederen retour stuurt altijd contact op met onze klantenservice.