hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Drumstel

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Het Drumstel

Het drumstel is een samengesteld instrument en bestaat uit een verzameling slagwerkinstrumenten, gewoonlijk:

Bass drum (ook wel kick genoemd)
Snare drum
High-, mid- en low-tom
Hi-hat
Cymbals (bekkens)
Allen enkel of in meerdere getallen aanwezig afhankelijk van hoe uitgebreid het drumstel is. Uitbreiding kan ook gezocht worden in andere slaginstrumenten denk dan aan een woodblock, tamboerijn(en) triangel(s) of buisklokken.

De bass-drum geeft de lage klanken van het drumstel het wordt net als de hi-hat (bekkens bewegend tegen elkaar) worden met de voet bediend, de hi-hat wordt ook wel naast de voetpedaal ook met de drumstokken bespeeld. Het rypische sis-geluid van de hi-hat wordt bereikt door eerst de bekkens te openen met de voetpedaal en weer te laten sluiten terwijl er met de drumstokken op gespeeld wordt

De snaredrum (ook apart verkrijgbaar) is een een drum waar onder het vel een matje met metalen snaren (snare) zijn gespannen, slaan op het vel brengt ook de snaren in beweging en dit zorgt voor een scherp, fel geluid.

Een drumstel kopen

Bij het kopen van een drumstel zoeken veel mensen een traditionele drumstellen winkel. Het is echter ook mogelijk om online een drumstel aan te schaffen. Vision2music geeft u de mogelijkheid om vertrouwd en eenvoudig uw drumstel online te kopen. U kunt bij ons in de online drumstelwinkel een compleet en betaalbaar drumstel kopen door in het menu slagwerk te kiezen voor drumstel. Alle drumstellen zijn direct vanuit voorraad leverbaar en worden via onze online drumstelwinkel zelfs binnen 1-2 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Ander Slagwerk & diverse Percussie instrumenten kopen

Wanneer u op zoek bent naar betaalbaar slagwerk en percussie instrumenten bent u bij vision2music aan het juiste adres. U kunt in de percussiewinkel of in de online percussie shop terecht om uit een uitgebreid assortiment slagwerk-, en percussie instrumenten een keuze te maken. Aangezien wij de complete V2M slagwerk en percussie instrumenten lijn in eigen beheer ontwikkelen, produceren en importeren is het ook mogelijk om naast het aangeboden assortiment in de percussiewinkel, speciale slagwerk en percussie instrumenten te laten produceren.