hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Cello

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

De Cello

Wie kent het niet het prachtige geluid van een Cello, tegenwoordig ook steeds meer bespeeld in of in combinatie met moderne muziek. Het meedoen op tv met een cello in bijvoorbeeld het junior songfestival geeft de Cello weer allure, met een modern tintje zelfs. Veel kinderen willen weer een cello gaan bespelen nadat het toch een tijdje minder modern was.

Een cello kopen

Waar vroeger je uren moest uit proberen om tot de keuze van een cello te komen kan u nu voor het kopen van een cello ook terecht bij de online shop van Vision2music of in de showroom te Aarle-Rixtel (op afspraak). Diverse cello’s staan klaar in de showroom om door u uitgeprobeerd te worden. Eveneens zijn er voor u diverse cello accessoires te koop in onze online cello winkel.

Tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding koopt u bij ons cello’s in verschillende maten, ½ cello’s, ¾ cello’s en hele 4/4 cello’s. De cello’s zijn verpakt in een handige draagtas die zowel in de hand, over de schouder en als rugzak gedragen kan worden. De cello’s worden geleverd inclusief strijkstok en hars. De cello is gestemd in kwinten (C-G-D-A). Ook voor cello stemapparaten en andere accessoires kunt u terecht in onze online cello winkel.