hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Viool

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

De Viool

Wie kent het niet het prachtige geluid van een viool, tegenwoordig ook steeds meer bespeeld in of in combinatie met moderne muziek. Het meedoen op tv met een viool in bijvoorbeeld het junior songfestival geeft de viool weer allure, met een modern tintje zelfs. Veel kinderen willen weer een viool gaan bespelen nadat het toch een tijdje minder modern was.

Het spelen van een (elektrische-) viool is tegenwoordig weer helemaal in.

Een viool kopen

Waar vroeger je uren moest uit proberen om tot de keuze van een viool te komen kan u nu voor het kopen van een viool ook terecht bij de online shop van Vision2music of in de showroom te Aarle-Rixtel (op afspraak). Diverse violen staan klaar in de showroom om door u uitgeprobeerd te worden. Eveneens zijn er voor u viool snaren en andere viool accessoires te koop in onze online viool winkel.

Tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding koopt u bij ons violen in verschillende maten, ½ violen ¾ violen en hele 4/4 violen. Daarnaast kunt u bij ons ook alt violen kopen in onze online altviolen winkel. De violen zijn verpakt in een handige draagkoffer die zowel in de hand, over de schouder en als rugzak gedragen kan worden. De violen worden geleverd inclusief strijkstok en hars. De viool is gestemd in kwinten (G-D-A-E). Ook voor viool stemapparaten en andere accessoires kunt u terecht in onze online viool winkel.