hit counter
Vragen? Bel: (0)492 700 218

Hartelijk welkom in de webwinkel van vision2music

Verzending

PostNL

Onze bestellingen worden, met uitzondering van arrangementen, bezorgd door PostNL en PostNL Pakketten. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als aangetekend pakket verzonden. In dat geval kijgt u een verzendingsbevestigings email met daarin een 3S nummer. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.
Wanneer uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft en deze is met PostNL Pakketten verzonden, dan staat er in uw bestelstatus een 3S-nummer achter het bestelnummer. Als u op dit nummer klikt, kunt u op de site van PostNL zien waar uw pakket zich bevindt in het bezorgtraject.
Het kan voorkomen dat u, na het klikken op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.
Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Verzendkosten

Binnen Nederland zijn de verzendkosten slechts €5,50 tot 30 kg.

Bezorgen

Naast Post NL bieden we ook de mogelijkheid om producten te laten bezorgen. De tarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de producten geleverd moeten worden. Producten boven de 30 kg en producten met afmetingen groter dan 100x50x50 cm komen sowieso niet in aanmerking voor Post NL verzending en moeten of worden bezorgt of worden afgehaald. Voor bezorgen en verzendkosten calculatie van artikelen boven de 30 kilo verzoeken wij u contact op te nemne met onze klantenservice op 0492 700218

Afhalen

Afhalen kan op afspraak op Dorpsstraat 82 in Aarle-Rixtel. Bel tevoren met 0492 700218

Verzenden Arrangementen

Arrangementen kunnen online worden aangekocht. Na onvangst van de betaling wordt een bevestigings email naar het opgegeven adres gestuurd. Deze email bevat direct achter de producten een download link waarmee direct een .rar file kan worden gedownload. Deze rar file bevat alle aangekochte arrangement partijen in pdf formaat. Een rar file is een zip formaat om meerdere bestanden te comprimeren tot 1 te downloaden bestand. Rar files kunnen worden geopend met het programma winrar en is daarnaast in de meeste zip programma’s normaal te openen. Wanneer er problemen zijn met het downloaden of openen van een rar file gelieve contact op te nemen met onze klantenservice.

U kunt uw download arrangementen ook terug vinden wanneer u inlogd in "mijn gegevens". In het linkermenu kiest u voor "mijn download producten" waarna u een overzicht krijgt met uw bestelde arrangementen.